Nyheter

Covid-19, viruset som hindrar oss från att träffas

Till alla medlemmar

Det är en stor besvikelse att behöva konstatera att viruset Covid-19 sprider sig i samhället och sätter stopp för alla stora evenemang och även de flesta mindre sammankomster genom de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten publicerat. Utöver rekommendationen i måndags då personer över 70 år uppmanades att begränsa sina nära kontakter med andra så långt som möjligt under de kommande veckorna har Folkhälsomyndigheten idag den 19 mars meddelat att det är viktigt att tänka igenom om planerade resor inom Sverige verkligen är nödvändiga att genomföra.

Senioruniversitetets styrelse har idag beslutat ställa in alla planerade aktiviteter under resten av vårterminen. Kassören är redan igång med det stora arbetet med återbetalning av avgifterna för inställda aktiviteter och vi vädjar om tålamod och arbetsro för att vi på bästa sätt ska kunna ordna allt i den komplicerade situationen. Det kommer tyvärr att ta ganska lång tid innan vi tagit hand om allt.

Om du har obetalda avgifter per den 25 mars och/eller den 25 april ska du bortse från dessa. Vi har tidigare angett att vi kommer att återbetala avgifterna för de inställda resorna och för SU-lunchen den 18 mars. Återbetalning sker också för inställda studiebesök.

Avgifterna för filmerna och föreläsningarna räknas respektive medlem tillgodo och avräkning sker mot avgifterna för höstens aktiviteter. Den som inte accepterar detta förfarande hör av sig till vår kassör Nils Östman på mailadress This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vi återkommer om avgifterna för övriga berörda aktiviteter.

Fortsätt att följa informationen på vår hemsida och var uppmärksam på om du får e-post från oss. Vi återkommer med mer information om verksamheten.

Med hälsningar

Styrelsen