Ordförandebrev

 

 Nr 8 2021                                                                          2021-09-12

Till alla medlemmar

Äntligen! Nu kan vi snart vara i full verksamhet och vi gläder oss åt att kunna träffas ”på riktigt” igen. Vid höstfesten den 11 oktober kan vi fira både SU som varit verksamt i mer än 15 år och att vi nu kan leva ett mer normalt liv igen. Hjärtligt välkomna! Du har väl anmält dig?

Besök hemsidan ofta med alla ändringar och tillkommande aktiviteter så att du inte missar något intressant. Särskilt viktiga sidor är startsidan, fliken Aktuellt med bl.a. Nyheter-Information och fliken Mina sidor med bl.a. Anmälan och Mina anmälningar och avgifter.

Som framgår på hemsidans startsida krävs inte längre anmälan till månadsmötena i oktober-december, vidare att mail från This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller aktivitetsansvarig kan hamna i skräpposten eller Junk mail utan att vi vet varför. SU:s IT-konsult är inkopplad på problemet och vi hoppas på snabbt svar. Kontrollera både skräpposten och Junk mail – det kan finnas SU-mail där. Läs mer på hemsidan.

Under fliken Aktuellt/Nyheter-Information finns både en nyinsatt resa till Karlstad den 4-5 november med sista dag för anmälan den 23 september, tre nya torsdagsvandringar och inbjudan att delta i Folkuniversitetets språkcafé inom ramen för Folkuniversitetets projekt Korta vägen. Läs mer under fliken!

Många tack för förslag till programpunkter inför arbetet med programmet våren 2022! Vi tar gärna emot fler förslag, helst senast den 21 september, antingen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller per telefon.

Nu när vi kommer igång igen vill jag gärna påminna om att vi behöver bli fler som planerar och genomför programaktiviteterna. Tänk efter vad du är intresserad av att arbeta med och hör av dig antingen med ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller genom att ringa någon i styrelsen.

Slutligen en annan påminnelse: Det är viktigt att avstå från en aktivitet om du känner dig förkyld eller har symptom. På det viset hjälper vi varandra att hindra smittspridningen.

Med hälsningar

Tora Wigstrand, ordförande